OVER FOMAB

GESCHIEDENIS

FOMAB is in 1992 door Frans Ooms opgericht. Eén van de eerste opdrachten betrof het financieren en begeleiden van een onderneming bij een doorstart uit faillissement. In deze opdracht zaten feitelijk alle elementen waarop later is voortgebouwd: ondernemersadvies, revitalisering, interim management en begeleiding van insolventie.Deze eerste opdracht is de aanzet geweest tot een bloeiende adviespraktijk. FOMAB heeft in de loop der jaren bewezen op al deze terreinen van meerwaarde te zijn voor haar klanten.

 
ORGANISATIE

FOMAB bestaat momenteel uit een klein en divers team van medewerkers. We zijn een relatief kleine organisatie, maar met grote kennis van zaken. De eigen expertise ligt met name op bedrijfseconomisch, organisatorisch, algemeen juridisch en fiscaal vlak. Daarnaast hebben we een groot en flexibel netwerk van specialistische partners.Een bewuste keuze, want door de compacte structuur kunnen we snel handelen, is onze overhead beperkt en zetten we alleen extra mensen in als dit echt nodig is. FOMAB heeft ruime ervaring en brede deskundigheid om een organisatie snel “door te lichten” en oplossingen aan te reiken. Onze grootste uitdaging ligt in het daadkrachtig uitvoeren van de plannen.

NETWERK

De ontwikkelingen in het vakgebied gaan snel, razendsnel. We hebben daarom een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we altijd over de meest actuele en specialistische kennis kunnen beschikken. Onze partners zijn specialisten op hun vakgebied (accountancy, ondernemingsrecht, fiscaal recht, ICT en financiering). Zij zijn vertrouwd met onze manier van werken en streven met ons naar succesvolle lange termijnoplossingen.

RESULTATEN

Onze opdrachtgevers zitten in alle bedrijfstakken, letterlijk van A (agrarische sector) tot Z (zakelijke dienstverlening) en variëren in omvang van klein tot zelfs beursgenoteerd. Wilt u meer informatie over onze resultaten? Neem dan gerust contact met ons op.